Uitvoeringen

Vrijdag 14 juni, 2024
Zomerfestival-activiteit: nadere informatie volgt, 19:00 uur

Volledige kalender »

Lid worden?

Uiteraard zijn nieuwe leden altijd welkom! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via email.

Repetities

De repetities vinden plaats in De Borenburg van Voerendaal, iedere woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.
Adres: Cultureel centrum De Borenburg, Furenthela 16, Voerendaal.

Leden

The Young Voices heeft momenteel 13 zingende leden.Van oudsher zingen we vier- of vijfstemmig. Gezien de terugloop in het aantal leden, is dat niet meer altijd mogelijk, maar de onderverdeling van het koor is (nog steeds):
  • Alten;
  • Heren;
  • Sopranen: onderverdeeld in:
    • Eerste sopranen;
    • Tweede sopranen.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Gezien de huidige bezetting zijn we vooral op zoek naar heren en alten, maar laat je niet tegenhouden als je niet tot deze groepen behoort en een keer wilt komen luisteren: als je kunt zingen en het leuk vindt om in een groep te zingen, ben je van harte welkom. Weet je nog niet of je kunt zingen? Ook dan nodigen we je uit om dit een keer uit te komen proberen.

We zijn (al zeggen we het zelf) een gezellige club mensen die samen voor het mooist haalbare resultaat gaan, om na de repetitie nog even na te praten bij een thee/koffie/wijntje/pilsje.

Interesse? Je kunt gewoon spontaan langskomen en vrijblijvend kijken of het iets voor je is. Wij repeteren iedere woensdag tussen 20.00 uur en 22.00 uur in De Borenburg (Furenthela 16) te Voerendaal. Je kunt ook vooraf contact met ons opnemen, dan vangen we je op.

Een nieuw lid heeft een proefperiode van een maand, na deze maand bestaat de mogelijkheid om volwaardig lid te worden. Na de proefperiode ben je ook de contributie van 10 euro per maand verschuldigd. In de proefmaand kun je met de dirigent overleggen of je bij de sopranen of alten dan wel bij de bassen of tenoren meezingt, door middel van een stemtest. Nieuwe leden hoeven overigens geen auditie te doen.