Uitvoeringen

Er zijn nog geen uitvoeringen bekend

Lid worden?

Uiteraard zijn nieuwe leden altijd welkom! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via email.

Repetities

De repetities vinden plaats in De Borenburg van Voerendaal, iedere woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.
Adres: Cultureel centrum De Borenburg, Furenthela 16, Voerendaal.

Leden

The Young Voices heeft momenteel 20 zingende leden. Hieronder de nieuwste foto van onze groep!Een koor kan natuurlijk niet zonder leden. We zingen vooral vierstemmig. Onze leden zijn dan meestal onderverdeeld in de stemsoorten 1e sopraan, 2e sopraan, alten en heren. Af en toe worden de heren ook nog eens opgesplitst in tenoren en bassen, zodat we ook vijfstemmig kunnen zingen. Met een groter ledenaantal is meer variatie in ons programma mogelijk en gaat vijfstemmig zingen nóg beter.

Daarom zijn nieuwe leden altijd welkom!!

Mensen die van zingen en van gezelligheid houden, kunnen bij ons genieten. Je kunt tijdens de repetitie ontspannen je hobby uitoefenen, waarbij toch goed gewerkt wordt voor een mooi resultaat. En na afloop zijn er altijd wel mensen die nog eventjes nagenieten bij een borreltje.

Interesse? Kom eens langs en ervaar ons plezier! Wij repeteren iedere woensdag tussen 20.00 uur en 22.00 uur in De Borenburg (Furenthela 16) te Voerendaal. Je kunt ook contact met ons opnemen.

Een nieuw lid heeft een proefperiode van een maand, na deze maand bestaat de mogelijkheid om volwaardig lid te worden. Na de proefperiode ben je ook de contributie van 5 euro per maand verschuldigd. In de proefmaand kun je met de dirigent overleggen of je bij de sopranen of alten dan wel bij de bassen of tenoren meezingt, door middel van een stemtest. Nieuwe leden hoeven overigens geen auditie te doen.