Uitvoeringen

Er zijn nog geen uitvoeringen bekend

Lid worden?

Uiteraard zijn nieuwe leden altijd welkom! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via email.

Repetities

De repetities vinden plaats in De Borenburg van Voerendaal, iedere woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur.
Adres: Cultureel centrum De Borenburg, Furenthela 16, Voerendaal.

FLY WITH US INTO THE WORLD ... AND ENJOY THE MUSIC

Op vaderdag vindt er een uniek concert plaats in Cultureel Centrum De Borenburg in Voerendaal. Er gaat een samenwerking plaatsvinden tussen het koor The Young Voices uit Voerendaal en drumband Sint Rochus uit Hulsberg.


Deze twee verenigingen nodigen u uit om mee te gaan op een muzikale wereldreis. Stap in het vliegtuig, fasten your seatbelt en laat u meevoeren naar meerdere continenten van onze aarde.


De werelddelen waar we zeker zullen landen zijn Azië, Amerika, Afrika en Europa. Het koor The Young Voices brengt een aantal stukken alleen ten gehore. De drumband gaat u een muzikaal samenspel laten horen tussen melodische partijen en ongestemd slagwerk. Gezamenlijk zullen wij van ons laten horen in een aantal mooie producties zoals "Walk like an Egyptian" van The Bangles, "America" van The West Side Story en een medley uit de musical "Tarzan".


Het concert vindt plaats op zondag 19 juni 2016 in Cultureel Centrum De Borenburg. Uw vliegtuig vertrekt om 15.00 uur, u kunt boarden vanaf 14.30 uur.


Om verzekerd te zijn van een vliegtuigstoel adviseren wij u om een vliegticket te kopen. Dit vliegticket kost € 6,00. De tickets zijn verkrijgbaar bij Cultureel Centrum De Borenburg (Furenthela 16 te Voerendaal) en Slagerij Catering Van Der Poel (Valkenburgerweg 3 te Kunrade). U kunt uw ticket ook online bestellen via info@theyoungvoices.nl.


Het wordt een bijzonder concert, u zult onderweg regelmatig uit uw vliegtuigruitje gluren om te genieten van de aanblik van de mooie continenten.